Iveco Daily: iveco daily s3511 distributieprobleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 8140.43C

Hallo beste mensen,

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen of een tip hebben?,ik heb aan mijn daily de distributie vervangen snaar+rollen maar na het plaatsen rijd en trekt de auto goed maar in hoge toeren rammelt er iets,waar zou ik het beste kunnen gaan zoeken.......?,verder rijd de bus goed en trekt hij gewoon.

beniveco

Geplaatst door beniveco (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Iveco Daily? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

luisteren!! als je je motor toeren laat draaien, wij kunnen dat van hieruit ook niet zeggen, maar het is gekomen na de rep, dus daar moet je het zoeken
succes

beniveco (0), 12 jaar geleden

Beste Jan,

Ik ga er ook wel vanuit dat daar iets fout is maar vroeg mij misschien af of de kenner iets meer wist voordat ik weer alles ga demonteren.
Mij is wel duidelijk dat het alleen bij hoge toeren voor komt eigenlijk zodra de turbo in actie komt.

Maar toch bedankt voor je reactie.

beniveco (0), 12 jaar geleden

verder nog een klein vraagje hoe kan ik de krukaspoelie aantrekken met 200nm als ik deze niet kan blokkeren,voor mij is dit een raadsel,loshalen was ook al een drama.(na veel martelen met een goeie luchtsleutel ging hij eindelijk los).

xychix (0), 11 jaar geleden

Ik ben maar een IT-er.... maar als je de wagen in zijn 5 zet en op de handrem... dan heb je toch in principe je krukas gebokkeerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Iveco Daily of stel zelf een nieuwe vraag.