Iveco : Zekeringen simbool

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

Geachte weet iemand toevallig wat het rood omcirkelde simbool inhoud?

het gaat hier om de onboord zekering kast van een iveco daily uit 2006

W.Brand

Geplaatst door W.Brand (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Iveco Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1460) PRO, 6 jaar geleden

Staat niets over in het instruktieboekje ?

W.Brand (0), 6 jaar geleden

Nee het probleem is dat we die niet kunnen vinden. en ben ook al bijna heel de dag op internet aan het zoeken geweest maar heb het eigenlijk maar opgegeven vandaar dat ik hier ook een poging doe. telkens als ik er een nieuwe zekering in zet klapt hij er telkens weer uit na ongeveer 5min heb er al een zwaardere ingelegd ( een van 15) maar ook deze houd het niet langer vol dan 5 min.

kaleido 1 (1460) PRO, 6 jaar geleden

Ik wou net zeggen google is je beste vriend , maar vind van alles maar niet het bewuste symbool.
Wat werkt er daarna niet als de zekering er uit is geklapt ?

W.Brand (0), 6 jaar geleden

GPS werkt niet meer beiden kanten van de remote besturen van de buiten spiegels niet meer en dus spiegel verwarming ook niet meer. verders heb ik nog niks kunnen vinden wat er eventueel nog meer niet werkt. en helaas heeft deze auto een oude OBD1 aan sluiting anders had ik de ficom scanner er aan kunnen legen en wat meer kunnen zien. maar heb helaas geen adapter om van de oude obd1 naar obd2 te gaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Iveco Overig of stel zelf een nieuwe vraag.