Jaguar SOVEREIGN: Stuurinstelling werkt niet meer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: BC, Motorinhoud (cc): 4000, Vermogen (kw): 209

Hallo heb een probleem met mijn jaquar s type mijn stuur kan ik niet meer heen weer wel op en neer dus hij zit tegen het desbord aan kan het stuur niet meer naar mij toe halen linkse zit een bediening s knop werkt niet meer help!!!!!

Ewaldhopman

Geplaatst door Ewaldhopman (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar Sovereign? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (65) PRO, 7 jaar geleden

@Ewaldhopman, Geliefde het bij een topic te houden en geduld is ook een schone zaak. Daarom is u andere topic verwijderd.

Moderator

memos (10) PRO, 7 jaar geleden

Je moet de ommanteling rond je stuur weghalen en dan kijken of de hendel ergens is afgebroken. Eventueel met een tang proberen de klem los te ,aken.

Ewaldhopman (0), 7 jaar geleden

Bedankt voor medeken maar meganich is er niks stuk maar het is in de aansturing wand het werkt elektrisch verkeerd signaal of zo.soms gaat hij spontaan werken en stopt hij er spontaan mee radeloos wordt je er van gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar Sovereign of stel zelf een nieuwe vraag.