Jaguar S-Type: ac hteruit vil di niet ! wat waarom niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

ik snap het niet erst duurde 3 sec als di van de d drive weg liep sinds vorige week olie olie filter heb vervangen auto rijd beter nemt ook beter alle toeren nu erst had di problem met 5 de gang als ik ik op 120 was aan het rijden ging di niet meer harder dus 5 gang was defect aldi ditijd ging di wel op r ahter uit was geen problem als van d direct naar r ded ook betje hapeeren vel ook en nu op r als di stat hoor ik zo een zaht geluid kwytchen piiip alsik ben shuld denk ik vorige week heb ik in de tenk dat spul gedan om de tenk te reinigen auto komt van een marokan af di ded ook action oliie altijd drin sisnds vorige week was ik bij heuts ik heb filter en de juiste ollie in gedan van originel ik denk de marokan heeft noit olie bij de automaat vervangen ook help me wat moet ik auto heft 388 duzend gelopen maar di marokan zaai dat is 2 de motoor ik gelov het best van motor is drog en werkt super ik heb niuwe water pomp acu vil lager ... ales vernuvd en nu hop ik hem te konen maken voor klen 1000 ee meer kan ik niet voor geven wie helpt mij ahter uit moet ik maken en de 5 de gang is iemand in zuid limburg di daarme kan helpen dan nem contact met me op

kater333

Geplaatst door kater333 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.