Jaguar S-Type: Automaat.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 200

Sinds 5 jaar rij ik in een heel mooie jaquar S Type van het bouwjaar 2004 kilometerstand is 137000 ik heb de auto gekocht en van de 1.e. eigenaar.
een aantal maanden geleden is de automaat tussen de 2.e. en de 3.e. versnelling raar gaan doen ik krijg dan het gevoel of ik een schop onder mijn kont krijg soms drie keer per dag en soms maanden niet, wat nog vervelender is dat tijdens het rijden er een'' transmissie'' storing optreedt ik moet hem dan aan de kant zetten en uit doen waarna hij gewoon start en ik weer kan rijden en hij ook weer normaal schakelt ook dit gebeurt met te grote regelmaat.
Ik ben een beetje bang gemaakt dat het een ''Computer'' zaak is en ik de auto beter kan ''opruimen'' wie kan mij een goed advies geven want ik wil de auto eigenlijk niet kwijt.

dick van barneveld-1

Geplaatst door dick van barneveld-1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 6 jaar geleden

Begin eens met het laten uitlezen van de foutcodes.

dick van barneveld-1 (0), 6 jaar geleden

dat heb ik al gedaan,voor de hapering wordt er gesproken over stekkertjes of bekabeling die aan getast is... dat ligt dan in een pan,kan nagezien worden .de transmissie storing zou een electronica probleem zijn,lijkt mij vervelender om op te lossen,misschien een tip voor specialisten??/

oldford (0) PRO, 6 jaar geleden

Wat is de exacte fouttekst van de uitgelezen storingen en/of het nummer daarvan?

dick van barneveld-1 (0), 6 jaar geleden

ga ik navragen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.