Jaguar X-TYPE 2.0 V6 SPORT: Dashboard verlichting

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: YB, Motorinhoud (cc): 2100, Vermogen (kw): 115

Mijn dachboard verlichting werkt niet ook van radio niet bij de kachelknop zie ik een kippering van verlichtin tijdens contactmaken voor de rest werkt alles ook waarschuwings lampjes bij contact aan zetten.

Aart de graaf

Geplaatst door Aart de graaf (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar X-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Autoclean (0), 5 jaar geleden

Heb je niet zo knopje dat je de verlichting veller kunt zetten. Kan zijn dat je de verlichting dan op nul stand hebt staan.
Ik noem maar wat. Zekering allemaal wel goed. Na gekeken.

Aart de graaf (0), 5 jaar geleden

Alles na gekeken

Aart de graaf (0), 5 jaar geleden

Maar de lampjes bij genoemd knopje brande wel

Autoclean (0), 5 jaar geleden

verlichtingsrelais en zekeringen zo als.in de auto en onder de moter kap zou ik even na kijken anders zouden er wel heel veel lampjes in 1x kapot moeten. Zijn.

Vaak kun je via boekje of sticker wel zien welke zekering je hebben moet. Bij mijn auto is verlichting 15 waar ik zoeken moet maar het kan ook kapote licht schakelaar zijn dat de lichtschakelaar de lampen van de auto wel aan doen. Maar de teller en de rest niet. Heb het eerder gehad bij een ford focus heb toen printplaat op niew gesoldeerd en alles werkte weer.

Autoclean (0), 5 jaar geleden

Anders even langs sloop heen rijden en er 1 proberen. Terplekke. Op de sloop zelf mocht hij het niet doen kun. Je de schakelaar direct weer terug doen.

Autoclean (0), 5 jaar geleden

Even terug op dat knopje

1 zal eerst kijken naar dat knopje waar mee je teller verlichting veller kunt zetten. Of die niet op nul staat dus vaak is dat een wieltje.
Waar je aan dreien kunt om de teller verlichting veller te maken mocht dat niks worden

Licht schakelaar solderen of vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar X-Type of stel zelf een nieuwe vraag.