Jaguar F-Type 2014: Navigatie werkt niet

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3, Vermogen (kw): 280

Ik ben in het bezit van een mooie jaguar F-Type die is geimporteerd uit Amerika. Er is één probleem, de navigatie werkt niet in Europa. Nu wil ik de navigatie weer laten werken en de dealer geeft aan dat ik daarvoor € 3300,- voor kwijt ben. Dat vind ik wel wat teveel van het goede. Heeft iemand een andere oplossing?

Mikdju

Geplaatst door Mikdju (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar F-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Google even .Genoeg bedrijven die dit omzetten. Fleetacces is er een van. Ik ga er van uit,dat zij minder dan 3300 rekenen.Anders waren zij naar mijn menig allang failliet.
Ferry

Mikdju (0), 5 jaar geleden

Hoi Ferry,

Dank voor je reactie. Ik had al contact gehad met fleetacces, maar zij kunnen mijn probleem niet verhelpen.

Ik ben al dagen aan het zoeken en heb momenteel nog een aantal verzoeken. openstaan. Hopelijk is er een bedrijf die het voor minder kan doen, want ik ga echt niet de hoofdprijs betalen. Gr. René

Hans4040 (310) PRO, 5 jaar geleden

Wat moet er dan allemaal gebeuren om aan die prijs te komen....?

Mikdju (0), 5 jaar geleden

Wat moet er dan allemaal gebeuren om aan die prijs te komen....?

Reactie van de dealer;
Voor zover wij kunnen zien zit er een ander type navigatie unit in deze auto.Het alleen laden van software zal niet afdoende zijn. Verwachte kosten voor zover te zien op onze systemen zijn eur. 2820.- excl. Btw incl. montage en navicard.

Zie nu dat het wel € 3.400,- incl kost. Werkelijk waar te zot voor woorden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar F-Type of stel zelf een nieuwe vraag.