Jaguar X-TYPE 3.0 V6 EXECUTIVE: Middenconsole defect, blaast wel extreem warme lucht

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Het hele middenconsole van mijn Jaquar doet het niet. Ik kan niks bedienen. De auto geeft hele warme lucht en ik kan hem niet lager zetten . Bij de Jaquar na laten kijken en zij hebben een diagnose opgemaakt (kosten 430 euro hiervoor) en zeiden dat de radio-casette speler kapot was. Offerte opgemaakt voor 4950,- voor een nieuwe radio-casette speler. Dit heb ik niet gedaan omdat ik dit teveel geld vindt. Ik heb er 1 besteld via de onderdelen lijn. Nu blijkt dat allebij de radip-casette spelers goed zijn dus dit het probleem niet is. Ook zit de fout niet in de cd wisselaar die in de kofferbak aanwezig is. Zekeringen nagekeken. Bedrading nagekeken. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Kent iemand dit probleem of heeft iemand tips voor mij? Ik zou daar heel erg blij van worden!

Blondie1.0

Geplaatst door Blondie1.0 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar X-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Weedee10 (0), 4 jaar geleden

Blondie heb jij al n oplossing gevonden voor dit en tevens mijn probleem? Groet, weedee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar X-Type of stel zelf een nieuwe vraag.