Jeep Cherokee: temperatuur sensor jeep cherokee

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0 l

wie weet wat de waarden van de temperatuur sensor is voor de computer die van mij is in het blok afgebroken en wil nu een universeel sensor plaatsen met een T stuk in de waterslang

Adzer Fokke

Geplaatst door Adzer Fokke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Er zijn zoveel verschillende uitvoeringen van temperatuur sensoren (verschillende weerstands waardes) dat ik zou zeggen: gebruik origineel.

jvr (0), 10 jaar geleden

André (en iedereen met een soortgelijk probleem),

Je kunt eventueel een thermostaathuis gebruiken van een nieuwer type Cherokee; deze hebben de temperatuur sensor in dit huis zitten waar je de connector op aan kunt sluiten (waarschijnlijk wel even de draden verlengen omdat de originele sensor laag op het blok of aan de achterkant van het blok zit).

Mvg,
Jvr

PS: Als het probleem inmiddels is verholpen, lezen we graag de oplossing. Je kunt je afmelden voor nieuwe reacties (zoals deze) door op de link te klikken in de ontvangen e-mail van Problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.