Jeep Patriot: Topsnelheid

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Verwijdert

ass789

Geplaatst door ass789 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Patriot? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jvr (0), 9 jaar geleden

Hans,

183 km/u lees ik op de website van autoweek. Bij sommige auto's wordt de topsnelheid niet gemeten in de hoogste versnelling (omdat deze dan meer als "overdrive" fungeert), maar een versnelling lager zodat er meer trekkracht is. Onderhoud kan ook een reden zijn (vervuild luchtfilter, bougies, olie, enz). En een hoge kilometerstand.

[url=http://www.jeeppatriot.com/forum/showthr...]Hier[/url] is te lezen dat de Jeep Liberty (Cherokee bij ons) wel een begrenzer zou hebben. Of dit voor de Patriot ook geldt en of deze misschien is aangepast zou een dealer moeten kunnen achterhalen.

Maar als dat het niet is, kun je de auto eens laten uitlezen op storingscodes, wellicht is er een afwijking in het motormanagement waardoor hij niet sneller gaat. Elke garage zal dit kunnen doen.

ass789 (0), 9 jaar geleden

Verwijdert

thorpe (0) PRO, 9 jaar geleden

die voor de Amerikaanse markt bedoeld zijn lopen niet harder, uitstoot etc met chippen moet 180 wel haalbaar zijn, zou het zo laten , blijf de auto wat langer heel

vr Thorpe

ass789 (0), 9 jaar geleden

Verwijdert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Patriot of stel zelf een nieuwe vraag.