Jeep GRAND CHEROKEE 2.7 CRD AUT. HIGH ROOF: Motor start, valt na paar seconden uit en is daarna niet meer te

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

Mijn Jeep 2.7 CRD stil gezet op parkeerplaats in Frankrijk, na de rustpauze weer gestart, viel na een paar seconden weer uit en was daarna niet meer te starten. De startmotor draait wel rond maar de motor slaat niet aan. Het volgende viel mij op bij de startpogingen:
De brandstofmeter loopt tijdens het starten terug naar 0, de temp.meter staat op 125 graden (max), de voltmeter staat op 7 volt en de oliedrukmeter staat bij stilstaande motor op 4 bar (normale stand bij draaiende motor ).
Na een aantal keren tevergeefs proberen te starten bleef de brandstofmeter op nul staan, terwijl de tank nog zeker 3/4 gevuld is en het motormanagement lampje blijft ook branden.
Foutcodes uitgelezen maar die geven niets aan.
Is er iemand die een suggestie heeft.?
Alvast bedankt

Carroo

Geplaatst door Carroo (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.