Jeep PATRIOT: Afslaan pomp bij vullen brandstoftank.

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: B, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 125

Hallo,
sinds enige tijd ondervind ik 2 problemen met meijn Ptriot.

1 de lampjes van de abs pomp gaan afwisselend aan uit, helaas blijven ze nu aan terwijl ik niet het idee heb dat de pomp zelf kapot is.
Vermoedelijk kapotte printplaat ?

2 Veel irriitanter is dat als ik wil tanken de pomp om de haverklap na 2-3 liter afslaat. Op alle manieren al de slang erin gedaan ver , niet ver, gedraaid, half ingedrukt, vesrchillende stations ect ect ect.
Vermoeden dus dat de druk niet weg kan, ergens over loop slang verstopt ?? Maar waar in hemelsnaam zit dat ding of wat ik ergens heb gelezen een verstopt koolstof filter van de overdruk slang??
Hoe het ook zij heeft iemand voor mij een stappen plan om dit erg vervelende probleem op te lossen. Ps de motor geeft geen problemen tijdens het rijden.

Vriendelijke groetjes Sabrina

sab.jansen

Geplaatst door sab.jansen (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Patriot? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Patriot of stel zelf een nieuwe vraag.