Kia Joice: centrale deurvergrendeling via sleutel of kastje

Bouwjaar: 2001

Op de Kia joice uit 2001 zit standaard centrale deurvergrendeling. Nu zou ik graag deze op afstandsbediening willen hebben. Zijn hier verschillende merken van ?? Wat is goed of juist niet? M.a.w. zijn er ervaringen??
Alvast bedankt voor reageren!

pjotr9139

Geplaatst door pjotr9139 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Joice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kansberg (0), 19 jaar geleden

Geachte heer van Leeuwen,

Bij de automateriaalzaken zijn universele afstandsbedieningen te koop voor auto's met centrale vergrendeling. Deze zijn er vanaf zo'n 70,00 Euro. Persoonlijk heb ik goede ervaringen met dergelijke afstandbedieningen, maar fabrieksorigineel is altijd mooier (en duurder). Wel belangrijk is of uw auto op alle portieren motoren voor de aansturing van de c.v. heeft. Bij sommige Japanners komt het voor dat het linker voorportier mechanisch (dus met de sleutel) ontgrendeld wordt. In dat geval moet er alsnog eem motortje geplaatst worden in het linker voorportier. Dit is niet zo duur maar wel een boel werk.

Met vriendelijke groet,

Albert Logtenberg.

djazz (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij de Kia-dealer wordt voornamelijk gewerkt met een set van VDO (twee handzenders!).Bij de Kia Joice is wel een stuurmotor nodig in het linker voorportier.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Joice of stel zelf een nieuwe vraag.