Kia Sportage: Stuurhuis kraakt

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Bij draaien aan het stuur is er een luid schuur/kraak geluid te horen. Het doet zich alleen voor bij kouder weer. De dealer heeft stuurstangen e.d. gesmeerd maar helaas zonder resultaat. Ik heb de auto nieuw gekocht en van begin af aan heeft de auto dit en het klinkt bepaald niet gezond. In de zomer is alles mooi stil. Iemand een idee? Eventueel los ik het dan zelf op.

Pandeeboy

Geplaatst door Pandeeboy (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Sportage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 4 jaar geleden

Met 2 man moet dit toch te vinden zijn , garantie is er nog niet af , ze zullen gewoon beter hun best moeten doen , doet hij het alleen bij stilstaan of ook bij het rijden ?

Pandeeboy (0), 4 jaar geleden

Hij doet het ook tijdens het rijden, maar ook dan alleen bij koel weer. Ik wacht maar even tot het echt wat kouder wordt en laat het dan maar weer eens bij de garage horen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Sportage of stel zelf een nieuwe vraag.