Land Rover Freelander: Moeilijk starten Freelander TD4 - 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: TD4

Heb al geruime tijd problemen met de 'koude' start. De auto heeft alle onderhoudsbeurten volgens schema gehad. Aantal weken geleden 4 gerviseerde verstuivers geplaatst en grote onderhoudsbeurt gehad bij Landrover specialist.
De koude start was daarna een verbeteing maar word nu per dag slechter, de startmotor draait prima rond maar de motor slaat erg moeilijk aan, moet lang en vaak starten voordat hij start.

Km stand is 179.000 km. Iemand ideeën of suggesties omtrent dit probleem?

b.v.d.

jaap968

Geplaatst door jaap968 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tbgsammetje (0), 12 jaar geleden

Hallo,

Controleer je gloeibougies eens,
Een makkelijke manier is de kabel er afpakken. En met een andere kabel van je plus pool op de punt van de gloeibougie zetten.
Als hij vonkt is hij bijna zkers goed.

Succes

Mvg sam

jaap968 (0), 12 jaar geleden

Dank voor de reaktie, dat is inderdaad ook al gecontroleerd. De oplossing (lijkt) rubbers vervangen bij de brandstofpomp. Hij borrelt nu ook niet meer tijdens het gloeien, je hoort hem nu enkel beetje brommen en starten is weer als vanouds, dus de eerste keer en meteen aktie!

tbgsammetje (0), 12 jaar geleden

Fijn dat het is opgelost !!!

jaap968 (0), 6 jaar geleden

Inderdaad opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.