Land Rover Discovery: piepende remmen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

Sinds ik mijn schijven en blokken heb laten vernieuwen piepen de remmen bij het remmen. Mijn collega met een saab 9-3 heeft dit ook laten doen bij dezelfde garage en ook met Bosch onderdelen, hij heeft precies dezelfde problemen. Volgens mij kan dit alleen aan de combinatie schijven blokken liggen, de klauwen hebben hier toch niets mee te maken?
Hebben meer mensen dit probleem met dit merk blokken?

damo1960

Geplaatst door damo1960 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Als bijna alle raak en glijvlakken van de remblokken en andere losse delen eromheen (oa veertjes,plaatjes plunjer enz..enz.. na reiniging worden ingesmeerd met wynns viscotene is hoogstwaarschijnlijk het piepen weg... Met bijna, bedoel ik alles, behalve natuurlijk de remschijven en de oppervlakken van de blokken.

damo1960 (0), 9 jaar geleden

Alle Bosch onderdelen zijn vervangen door andere, probleem is nu weg

damo1960 (0), 7 jaar geleden

Alle Bosch onderdelen zijn vervangen door andere, probleem is nu weg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery of stel zelf een nieuwe vraag.