Land Rover Freelander: freelander 2001 storing noodvermogen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Beste

Rescent maak ik het volgende mee met mijn landrover freelander. Wanneer de auto volgetankt is rijdt de auto fijnloos zonder motorstoring. Op het moment dat ik een kwart van mijn tank verbruikt heb krijg ik de melding van motorstoring op mijn dashboard.vanaf dat moment rijdt mijn auto enkel op noodvermogen.wanneer ik de motor uit zet en de auto opnieuw probeer te starten dan gaat dit heel moeilijk. Ik krijg met moeite de auto gestart.na het tanken (vol) zijn alle problemen weer verholpen. Ik heb de auto laten uitlezen.deze gaf aan dat er geen brandstof druk aanwezig is naar de motor.binnenkort ga ik de auto laten nakijken. Ik vroeg me af of iemand dit probleem herkend en mij direct kan vertellen waar het aan zou liggen dat de auto zo doet.graag zie jullie reacties tegemoet.

Alvast bedankt

dreambox2015

Geplaatst door dreambox2015 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Draai de tankdop eens los als je gestopt bent om de motor te herstarten.
Het lijkt erop dat de tank vacuüm gezogen wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.