Land Rover Discovery: Weg draaiende buitenspiegels

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Goedeavond problemcar leden,
Ik heb een land rover Discovery 3 van 2006. En heb na een update opeens naar beneden draaiende spiegels. Heel mooi als je langs de stoep wil parkeren maar niet handig als je met een aanhanger achteruit moet. Nu ben ik bij een specialist geweest en heb gevraagd of dit weer uit gezet kan worden maar ze konden geen opties vinden in het computersysteem. Wellicht dat een van jullie dit probleem eerder al heeft mee gemaakt en misschien een oplossing heeft. Ik hoor het graag van jullie. Met vriendelijke groet, Jeroen

Landroverjeroen

Geplaatst door Landroverjeroen (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 5 jaar geleden

Wie heeft de update gedaan en waarom , diegene zal toch ook dit probleem op kunnen lossen .
Onder welke omstandigheden gebeurt dit trouwens ?

Landroverjeroen (0), 5 jaar geleden

Beste kaleido, de update is geplaatst door landrover specialist in Hoogezand. Ik kreeg deze update na een bakrevisie en hij heeft alles netjes ge-update en had ik opeens ook neerdraaiende spiegels (zal wel standaard zijn), maar bij mij werkte dat niet. Ik was er wel blij mee, maar ik had gedacht dat als er een aanhanger achter gekoppeld zou zijn deze functie niet zou werken, maar wel dus en dat is niet handig want je ziet dan niets achter de auto. We hebben de auto aan de laptop gehad en overal gezocht onder ander bij dealer opties maar nergens kun je deze functie uit zetten. Het is ons dus een raadsel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery of stel zelf een nieuwe vraag.