Lexus CT200H: Key detected in verhycle

Bouwjaar: 2012

Beste mensen,

Hopelijk krijg ik hier de juiste reactie, gisterenavond reed ik op de snelweg en ineens begon er een oranje driehoek te branden met de tekst: Key detected in verhycle.
Na wat zoeken op google leek het mij om gewoon weer verder te rijden nadat ik gestopt was op de vluchtstrook, na 10 minuten later weer weg te rijden is het storingslampje met die tekst niet meer gaan branden maar ja........ het kan zo maar weer gebeuren en dan kan ik maar beter weten wat er aan de hand is.
Ik zie graag reacties tegemoet, bedankt alvast.

RonaldKaptein

Geplaatst door RonaldKaptein (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lexus CT200H? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

RonaldKaptein (0), 8 jaar geleden

Probleem is opgelost,

De 5de deur sluit met een dubbele klik, zodra die 5de deur niet echt goed gesloten is en men rijd iets omhoog (ik maakte het mee op een snelweg die iets stijl omhoog liep) dan kan de sensor reageren dat de sleutels nog in de auto zitten terwijl de auto denkt dat men de auto verlaten heeft. Totaal iets onschuldigs maar wel handig om te weten :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lexus CT200H of stel zelf een nieuwe vraag.