Lincoln lincoln navigator: Natte vloer bijrijderskant

Bouwjaar: 2006

Na een wasbeurt met hogedrukspuit van mijn Lincoln Navigator bj 2005 model 2006 wordt de vloer aan de bijrijderszijde drijfnat. Omdat alleen het tapijt en niet de mat nat wordt veronderstel ik dat het water van onderaf komt. Helaas heeft een zoektocht tot nu toe niets opgeleverd. Iemand een idee waar ik zou moeten zoeken?

Alvast bedankt voor de reactie(s)

Ton140356

Geplaatst door Ton140356 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lincoln Navigator? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Afvoer van de luchtdroger van de airco zit verstopt of ligt er uit,ook zou de kachelradiateur kunnen lekken, dan proeft het zoet (komt ook nog wel eens voor bij Ford USA

gr

Peco power

Ton140356 (0), 14 jaar geleden

Dank je voor de snelle reactie, ik ga mijn leverancier hiermee benaderen. Wordt vervolgd

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

je weet zeker dat het gekomen is na de wasbeurt? je parafan kan ook verstopt zitten, en als die vol loopt wil het water ook ergens heen natuurlijk

Ton140356 (0), 14 jaar geleden

Neen ik ben daar niet zeker van, maar doordat ik deze keer direct na het wassen de matten eruit heb gehaald om schoon te maken constateerde ik een en ander. Wat is een parafan?

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

dat is het rooster voor je voorruit

Ton140356 (0), 14 jaar geleden

Okay, ga ik ook naar kijken. Wederom bedankt!

Ton140356 (0), 14 jaar geleden

Gisteren in de garage geweest. Na enig digitaal zoekwerk bleek dat indertijd (2006) het probleem al door de fabrikant was gesignaleerd en dat er een oplossing voor is bedacht. Betreft dus het condenswater van de airco dat in de passagiersruimte terecht komt. Het gemodificeerde onderdeel (slangetje) is besteld en wordt een dezer dagen geplaatst, waarna het condenswater naar buiten wordt afgevoerd.

Ton140356 (0), 14 jaar geleden

Modificatie (klein 90 graden gebogen rubber slangetje) doorgevoerd. Probleem definitief verholpen.
Dank voor het meedenken allemaal.

Groeten,
Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lincoln Navigator of stel zelf een nieuwe vraag.