Lincoln : Lincoln Mark VIII

Bouwjaar: 1993

Na het intrappen van het rempedaal begint mijn auto enorm te trillen en tijdens het rijden hoor ik een continu piepgeluid bij de banden. Heeft iemand van jullie enig idee wat dit kan zijn en hoe het opgelost kan worden? Alvast bedankt!

Jonah

Geplaatst door Jonah (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lincoln Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Maritieme (0), 19 jaar geleden

sommige remblokken zijn uitgevoerd met trillplaatjes. als je blokken een minimale dikte bereikt hebben raken deze plaatjes de schijven en geven ze een geluid af. Zouden de blokken kunnen zijn. Gewoon even je wiel eraf halen en kijken

michiel7800 (0), 19 jaar geleden

het kunnen inderdaad wel eens de remblokken zijn maar de banden kunnen ook in onbalans zijn en de homokineten kunnen ook kapot zijn als het de blokken niet zijn ga dan even langs de garage om t na te laten kijken (meestal is t controleren ervan gratis)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lincoln Overig of stel zelf een nieuwe vraag.