Maserati 430: koelvloeistof lekage biturbo kopen of niet

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8 biturbo

hallo allemaal

ik kan een hele mooie maserati biturbo kopen het luxste model destijds was de cataloguswaarde 70000 voor een prikkie alleen lekt hij koelvloeistof wat zou dat ongeveer gaan kosten ik heb een budget van 1500, de auto kan ik kopen voor 1250 is dat het risico waard of moet ik verder kijken.

groetjes Danny

lynxd

Geplaatst door lynxd (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Maserati 430? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hans4040 (305) PRO, 14 jaar geleden

Dat ligt er helemaal aan wat er lek is....als er een scheur in het motorblok zit is €1500, = niet genoeg.
Dus, eerst kijken WAT er lekt.

mvg,
Hans.

JHV (0), 14 jaar geleden

Laten staan wanneer je budget zo weinig is. Een beetje onderzoek en eventueel reparatie EN onderhoud doen je budget snel slinken.
Een spekkoper worden is best lastig, en reken maar dat een lekke slang al lang verholpen was door de huidige eigenaar.
Johan

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

zelfs een lekke kachel radiateur zal dat budget snel doen slinken
dan 1 keer tanken
300 km verder weer en binnen 2 weken is r geen budget meer
wel een illusie/desolusie
en een (dure) ervaring rijker(of 2)
je had een masseratie
en je bent je geld kwijt
en zit met een auto die niemand koopt

lynxd (0), 14 jaar geleden

okay dank jullie wel voor jullie advies ik heb mijn besluit gemaakt en ik ga hem niet kopen
anders heb ik inderdaad kans dat de kosten te hoog worden voor mij en ik een maserati voor de deur heb staan waarmee ik niet kan rijden maar wel voor betaal en dat is zonde geld natuurlijk

bedankt allemaal voor jullie reactie

mvg Danny

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Heel verstandig. Zijn geweldige auto's maar ontzettend duur in onderhoud.

Nico8119 (0), 14 jaar geleden

Dus eigenlijk moet je er 5 kopen. 1 om mee te rijden en de rest voor de onderdelen en dan maar hopen dat (zoals gewoonlijk bij auto's) niet bij elke auto hetzelfde onderdeel stuk is :-)

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Deze auto's loop je op leeg, dus verstandig besluit, zo'n auto kost alleen al 1500 om een paar remschijven en blokken te vervangen, je kunt nergens bij en hebt allerlei speciaal gereedschap nodig. Bovendien hebben ze 2 reputaties:
1 Ze rijden fantastisch en snel, hebben een schitterend interieur.
2 Ze schrijven af als de beurs op zwarte maandag, en daar is een reden voor: ze zijn onbetrouwbaar, kosten een vermogen aan brandstof en onderhoud en zijn daarnaast ook nog eens onverkoopbaar.
Dit soort auto's is voor de liefhebbers met een (hele) grote portemonnee en ook die kopen wel weer een nieuwe als ie een paar jaar oud is, auto gaat vanaf de dealer de handel in, (voor weinig) die raggen er dan een paar maand mee rond, ding wordt verruild met een andere handelaar, ook die rijdt er wat mee rond (staat natuurlijk geweldig zo'n bak) en dan gaat ie weer een deur verder, er wordt nog wat aan gerepareerd (low budget) en er wordt uiteindelijk toch nog een slachtoffer gevonden. Die is niet zo slim om hier ff te vragen hoe het met zo'n auto zit en dan...... staat ie ergens te kwijnen en verdwijnt ie voor een paar centen naar een liefhebber/specialist die de delen wel kan gebruiken of ze verkoopt aan andere slachtoffers van dit soort auto's. Een triest maar waar verhaal.

Gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Maserati 430 of stel zelf een nieuwe vraag.