Mazda PREMACY: centrale portier vergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: FP, Motorinhoud (cc): 1840, Vermogen (kw): 74

Wie heeft er voor mij of weet waar ik het electrische schema van de centrale portier vergrendeling kan vinden?

Wie weet waar de module voor de centrale portier vergrendeling zit?

@rie

Geplaatst door @rie (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

Waar voor bent u die nodig. Om een niewe te instaleren. Of doet ie het niet meer meestal zit.
Die onder de dashboard. Of onder de deshboard.kasje even zoeken en je hebt em zo zomige willen ze ook wel is achter de deur paneel stoppen.

@rie (0), 6 jaar geleden

Ik heb problemen met de centrale portier vergrendeling, zie mijn andere topic.
Soms is de deur aan de bestuurderskant geblokkeerd en krijg ik deze niet op slot, of niet los.
De afstandsbediening gebruik ik nooit daar deze niet meer werkt. (draai de deuren meestal aan de bestuurders kant op slot)
Ik ben nu van plan om de gehele centrale portier vergrendeling los te koppelen, om de deuren in het vervolg gewoon met de hand op slot te draaien.(drukken)
Ik heb nu al een aantal malen gehad dat de bestuurdersdeur niet los wilde, en vind dat best wel link.
Of iemand moet een oplossing voor dit probleem hebben, dan houdt ik me aanbevolen.

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

Kan ook zijn dat jou deur motors niet meer goed werken. Als je knopje in drukt en niks hoort bij de deur dan doen de deur motors het niet. Maar dan nog kan het zijn dat de probleem ergens anders zit. Zal de deur paneel is los maken. En dan is op de knopje te drukken. Als je motor heel iets doet dan licht het niet aan de moter. Denk zelf op afstand dat u een massa kabel niet goed heeft ziten. En waar gaat de stroom kabel heen maakt.
Die wel goed contact

Deur paneel los halen kijken als de moter zijn werk doet.
Massa kabel na kijken via de module.
En stroom kabel bekijken via de module
Sleutel even in contact doen en de auto op contact doen en knopje blijfen in drukken als het goed is reageerd de auto daar op

Het kan zijn dat de vorige eigenaar er zelf al mee bezig is geweest. zal eerst zelf naar de module zoeken muschien heeft de vorige eigenaar. De massa of stroom kabbel er wel niet goed op gemaakt. Maar als je aan zulke dingen begind. Dan zal ik eerst gaan kijken of als de zekering niet kapot is wand die melding. Zie je niet in de auto. Welke zekering als dit is weet ik niet. Beste is gewoon alle zekerings naar te kijken.

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

Nog even iets anders een deur moter er af halen
En dan gaat die wel gewoon op slot

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.