Mercedes-Benz Vito: Vito Trilt als je beetje gas geeft

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 120 cdi

ik heb sinds kort een vito 120 cdi V6 automaat.
als ik rij en en dan gas geeft lijkt net alsof de overbreng naar de aandrijving niet helemaal goed is want de gehele auto begint te trillen en te doen. als ik op 120-130 cruise control rij dan is de touren niet stabiel hij speelt ongeveer 100 touren naar boven toe en ook op dat moment begint de auto weer te trillen.

Graag wil ik weten wat het kan zijn en hoe ik het kan verhelpen

sezer120cdi

Geplaatst door sezer120cdi (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Xander1967 (0), 9 jaar geleden

Hallo ik denk dat de kruis koppeling bij de tussenas versleten is ik heb hetzelfde gehad met een vito 115 cdi,even onder de auto en aan de tussenas bewegen dan kun je zo zien of er speling opzit

RB 120 (0), 5 jaar geleden

Heb precies t zelfde probleem als wat je aangeeft in deze topic. Ik heb mijn aandrijfas al vervangen plus de koppeling en het diff😂 maar daar licht t niet aan. Weet iemand de oplossing

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Dit zou ook nog een probleem in de automaatbak kunnen wezen, advies om bij een automaat specialist langs te gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.