Mercedes-Benz C 180 E2 1994: stuurmodule voor hirschmaan antenne auta 6000

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M 111.920, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 90

Hallo,

Ik heb de Hirschmann automatik antenne AUTA 6000 KE F 474 gedomenteerd, schoongemaakt gesmeerd en gekontroleerd.
daarbij is gebleken dat deze nog in zeer goede staat is maar de stuurmodule werkt niet meer en van daar ben ik op zoek naar een nieuwe, .

Wie kan me hiermee helpen. of heeft de mogelijkheid eventueel de printplaat in deze module te controleren en eventueel te repareren. Ik vermoed dat 1 of 2 weerstandjes defekt zijn en vervangen moeten worden. zie bijlagen

Katee

Geplaatst door Katee (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

willy9 (0) PRO, 7 jaar geleden

bij sloopbedrijf zat te vinden

Katee (0), 7 jaar geleden

hallo willy,

dank voor jouw reactie.
Ik heb gisteren en vandaag enkele sloopbedrijven in Limburg bezocht maar helaas zonder resultaat.

Weet jij dan toevallig welke sloperij die deze op voorraad hebben want dan ga ik hun bellen.??

groet

Katee (0), 7 jaar geleden

ter info ook van beiboermbparts geen antwoord gekregen. ben gestart zelf de plaat door te meten samen met een vriend op zoek naar de fout en gaan die dan herstellen.

groet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.