Mercedes-Benz 639 VITO 111 CDI: Wil niet op contact sleutel draait niet?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 646980, Motorinhoud (cc): 2200

Hallo, wij hebben een Mercedes vito waar een nieuw onderblok in moest deze zit er inmiddels in, echter wil de sleutel in contact nu niet meer draaien gaat dus niet van stuurslot af reservesleutel geprobeerd maar wil ook niet. Alle zekeringen gecontroleerd even als de kabelboom etc zit nieuwe accu in. Als sleutel in contact gaat hoor je dat het stuurslot er niet afgaat maar hoor je 3 tikken in de esl onder het stuur ook al geprobeerd het stuur heen en weer te halen evenals het stuur omhoog en naar beneden gedaan. Auto gaat met sleutel gewoon van slot af en bij deur openen licht het display op . zou wel heel toevallig zijn na motor wissel esl (stuurslot) defect ?? zouden jullie met me mee willen denken?? Alvast bedankt Martin

martin goeman

Geplaatst door martin goeman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.