Mercedes-Benz C 180 KOMPRESSOR: rechter mist achterlicht om zetten naar links

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

Ik heb een Engels c203 die ingevoerd moet worden naar Nederlands Het probleem is in England zit de mist achterlicht rechts. Maar hij moet op links zitten in Nederland weet iemand hoe ik dit kan verhelpen? Alvast bedankt

Issolater

Geplaatst door Issolater (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Bedrading omleggen van rechts naar links...links een lampje er in doen en klaar.
De koplampen kloppen ook niet in deze.....dus ook andere plaatsen.

Issolater (0), 7 jaar geleden

bedankt voor de reactie.
De koplampen zijn al vervangen, Een draad trekken van rechts naar links was ik ook al op gekomen er zit al een lamp aan de linker kant die zo zou werken als ik een draad er naar toe leg. Maar er zou een simpeler manier moeten zijn dat ik links kan gebruiken en niet recht? (me mistlicht is ook me achterlicht zoals een rem licht en achterlicht) Is het via de boorcomputer te regelen? (als je in een ander land rijd dat je de keuzen hebt om die mistlicht aan te zetten?)

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

In de auto zelf is geen mogelijkheid om dat zelf om te schakelen...willicht kan de dealer het omprogrammeren, mits de unit al bedraad is.
Rijdt even langs, of bel een Mercedes dealer.
Succes.

Issolater (0), 7 jaar geleden

Hartelijk bedankt voor de reactie!
Ik zal contact gaan opnemen met de Mercedes dealer en hopen dat het simpel op te lossen is buiten dat ik een draad trek van rechts naar links. (laatste optie draad trekken)

willy9 (0) PRO, 7 jaar geleden

is niet om programmeer baar-oplossing draad trekken-

met carnaval stuur misschien ook naar links programmeren - ha-ha- das een goeie

Issolater (0), 7 jaar geleden

Het probleem is opgelost! software verandert en alles werk!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.