Mercedes-Benz A 140: Richtingaanwijzers blijven knipperen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

Sins vanmiddag blijft me richting aanwijzers lampen knipperen, auto start gewoon verlichting doet het gewoon. alle zekeringen nagekeken. Wat kan dit zijn?

mmjj

Geplaatst door mmjj (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 7 jaar geleden

Alarmlicht schakelaar ingedrukt , of gaan ze wel uit als je de auto uit zet ?

mmjj (0), 7 jaar geleden

alarm licht schakelaar is niet ingedrukt. en als de motor aan of uit staat blijven ze knipperen.

kaleido 1 (1610) PRO, 7 jaar geleden

En als je de alarmlichtschakelaar afkoppelt , wat doet hij dan ?
Zie er cv op met ab . als je deze bedient , knipperden dan de knipperlichten ook ?
Zou dan ook uit de cv. module kunnen komen.

mmjj (0), 7 jaar geleden

Het lag inderdaad aan de alarm/cv. De auto had vroeger een alarm deze is verwijderd, alleen is de bekabeling blijven zitten. waarschijnlijk hebben deze kabels het alarm geactiveerd. Monteur heeft de kabels verwijderd en daarmee het probleem voorlopig verholpen. Bedankt voor het meedenken.

mmjj (0), 7 jaar geleden

Probleem opgelost!!! Kabels zaten achter het dashboard, deze is helemaal opgemaakt en en de kabels zijn verwijderd. Al bij al is de monteur hier 3 kwartier mee bezig geweest. hij heeft gelijk de lampen van het midden console vervangen (verwarming bediening) daar hij toch al het dashboard had opengemaakt. Kosten €30,-

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.