Mercedes-Benz A 140: toerenteller

Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1400

De toeren teller werkt niet zo als het hoort werkt soms wel soms niet of geeft verkeerde toerental of blijft vast staan .dit probleem is begonnen na demontage van dashboard om lampjes te vernieuwen.Wat kan hier de oorzaak van zijn?

j.g.versluijs

Geplaatst door j.g.versluijs (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Losse stekker achterop instrument...?

j.g.versluijs (0), 6 jaar geleden

zou mogelijk kunnen,bedankt
Kan je mij ook vertellen hoe ik daar bij kan komen?

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Het instrumentenpaneel is er toch al eens uit geweest voor de lampjes?
Op dezelfde manier loshalen voor de stekkers op de achterkant...

Of de bekleding onder het dashboard weghalen, op je rug gaan liggen en met een zaklamp omhoog schijnen..misschien kan je er dan bij.

j.g.versluijs (0), 6 jaar geleden

Heb dat niet zelf gedaan,bij een garage ,toen ik hem vertelde dat de toeren teller niet goed werkte heeft hij zijn comp er aan gelegd volgens hem was de teller stuk.

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Hij heeft waarschijnlijk geprobeerd om de teller aan te sturen met de laptop, maar bij een slecht contact doet die laptop ook niets.

j.g.versluijs (0), 6 jaar geleden

Dat werkte wel degelijk via zijn laptop maar bij het volgende stop licht was het weer raak .De volgende ochtend contact aan de naald verscheen niet na verloop van de dag plots was de naald weer zichtbaar snap er niets van.

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Heb je de stekkers achterop nu al eens gecontroleerd..?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.