Mercedes-Benz CLK 200: Sleutel bereik

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 111 945, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Mijn CLK (W208, facelift) gaat op afstand open en dicht, maar enkel als ik vlakbij de auto sta en de sleutel duidelijk op de sensor van het portier richt. Ik heb al vaker van dit probleem gehoord maar nog geen passende oplossing online gevonden. De batterijen vervangen helpt niet, sleutel opnieuw inleren ook niet. Wie oh wie kan mijn helpen?

MercedesW208

Geplaatst door MercedesW208 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Wat is het probleem dan..?

ferdinand (60), 6 jaar geleden

Ik denk,dat het per merk verschild.Ik heb een Laguna gehad,die had een aanzienlijk bereik.De Ford Streetka van mijn vrouw vereist,dat je er naast staat.
Ferry

kaleido 1 (1460) PRO, 6 jaar geleden

Is heel normaal bij diverse merken , wees er maar blij mee , om jou signaal op te pikken om de auto te kunnen stelen moeten ze naast je staan , lijkt me dat dat op valt.

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Bovendien is het nogal zinloos om de auto vanaf 10 meter te ontsluiten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.