Mercedes-Benz V-Klasse: auto trilt

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Vermogen (kw): 140

Beste,
pas geleden heb ik een V-klasse 250 d uit 2016 met 14000 op de teller aangeschaft in duitsland. tijdens de proefrit heb ik een trilling aan de achterzijde van de auto gemerkt. dat heb ik toen tegen de verkoper gezegd en hij zei dat de banden een beetje plat waren maar dat hij het probleem zou fixen ( het betreft een mercedess dealer) een paar dagen later kon ik de auto ophalen.
op de afgesproken dag ben ik naar duitsland gereden en de auto stond klaar alle mankementen en dingen die misten waren netjes geregeld en de trilling zou ook verholpen zijn, ik heb echter geen test rit meer gedaan die dag. alles afgehandeld met de verkopen en toen ik wegreed bleek dat de trilling er nog steeds niet over was. Ik ben weer teruggegaan en dat meegedeeld aan de verkoper en toen hebben ze twee andere banden van een andere V klasse gemonteerd en de trilling was nog steeds niet verholpen na lang aandringen hebben ze toch twee splinter nieuwe banden eronder gezet maar geen resultaat. het was bijna sluitingstijd en ik moest terugrijden naar nederland. De dealer heeft me meegedeeld dat ik de auto nog een paar dagen kon laten staan zodat zij het probleem konden verhelpen of in Nederland naar een officiele dealer gaan en die zou het probleem kosteloos verhelpen omdat de auto nog garantie heeft.
De volgende dag ben ik naar de Dealer in Nederland geweest en de situatie uitgelegd maar kon pas een week later terecht omdat ze te druk waren. Na een week ben ik weer naar de dealer gegaan en ze hebben een ritje meegereden maar ik kreeg toen te horen dat er niks aan de hand was en dat zij mij niet verder konden helpen. uiteindelijk hebben ze de auto uitgelezen en mij meegedeeld dat ze pas na goedkeuring van de importeur naar mijn auto konden gaan kijken.
De volgende dag ben ik naar een ander dealer gegaan in Roosendaal en die vond dat de auto idd trilt maar er niks aan kon doen en mij meegedeeld dat ik terug moest gaan naar Duitsland maar ik kreeg wel de rekening gepresenteerd en die moest ik direct betalen en de medewerker zei dat als hij van te voren wist dat het om een garantiegeval ging dat hij mij helemaal niet had geholpen. Vandaag weer een telefoontje van de eerste dealer gekregen en die zegt dat ze het advies hebben gekregen dat ik toch naar Duitsland moest gaan en dat zij mij niet verder konden helpen.
Dit is toch niet de normale gang van zaken als het om een garantiegeval gaat of je nou in duistalnd of spanje garantie is garantie.
Mijn vraag is of iemand zo iets heeft meegemaakt en dat het probleem zou kunnen zijn van die trilling

nico ser-1

Geplaatst door nico ser-1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

Dit is inderdaad een garantie geval en moet door een dealer opgelost worden.
Wij kunnen hier wel van alles bedenken over de oorzaak, maar zelf gaan sleutelen is niet verstandig, gedurende de garantie periode.
Misschien moet je zelf contact opnemen met de importeur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.