Mercedes-Benz S 320: Motor loopt rommelig

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 6, Vermogen (kw): 224

Hallo allemaal.

Ik heb een Mercedes 320 benzine (w220) van 2000 rijdt en schakelt perfect. Alleen heeft de auto zo'n 2 maanden stil gestaan en de accu was overleden. Er zat een accu is van 100 amp dacht ik. En nu een accu van 60 amp. Ik hoor iedereen al denken "dat moet je ook niet doen" ja toch gedaan. Want ik had die accu nog staan. Maar nu loopt hij rommelig. Beetje op 5 a 5 en half cilinder. Kan het met de accu te maken hebben van te weinig amp? Of terwijl onder spanning?

Deze auto zit natuurlijk bomvol met electronica. Maar hij start wel direct en alles doet ook wat hij moet doen. Dus voordat ik een nieuwe accu koop, wat ik denk ik gewoon ga doen die erin hoort. Wat kan hiervan nog een probleem zijn. Iemand ervaring mee?

Zie graag reacties tegemoet.

Alvast bedankt

Gitano25

Geplaatst door Gitano25 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.