Mercedes-Benz A 160: Temperatuur weergave dashboard

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 166 960, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Temperatuur weergave dashboard geeft -38 graden aan na vervanging lampje, dus dan moet de teller unit er uit en stekkers los, km.stand. Hoe kan ik dit goed krijgen dat deze de juiste buitentemperatuur weergeeft ?

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Zit er misschien een stekker niet goed? Anders heb je nog kans dat je temperatuursensor kapot is, als ik het zo begrijp is het je buitentemperatuursensor. Zit dacht ik in de voorbumper.

Pakreel (0), 5 jaar geleden

Inderdaad zat er een stekker niet goed in het display van de snelheidsmeter na demontage en montage bij vervanging van een lampje van de verlichting van de km.stand. Je kan er relatief slecht bij en slecht, op zicht, controleren of de stekker bij montage er weer goed op zit.

Pakreel (0), 5 jaar geleden

Bij de klus heb ik de meters van het dashboard moeten weghalen. Bij montage een van de stekkers niet voldoende aangedrukt en die zat dus los waardoor de temp. weergave niet juist was. Na goede montage stekker was het probleem over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.