Mercedes-Benz 110 D: Aanjager werkt niet!!

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 72

Beste,
Sinds een paar dagen werkt mijn aanjager niet meer.
Bij Apk hadden ze aangegeven dat waarschijnlijk de weerstand kapot is ( deze heb ik vandaag vervangen) en jammer genoeg werkt die nog niet.
Telkens bij de aanjager op te zetten hoor ik pas bij hoogste stand een klik en deze komt klik komt van de weerstand.
Wie kan mij AUB helpen ?vxsb78

Maxnatas

Geplaatst door Maxnatas (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Heb je de zekeringen al eens gecontroleerd? Op stand 4/hoogste stand zal motor altijd moeten werken, dit gaat buiten je weerstand om deze regelt alleen de standen 1/2/3.
Controleer je bekabeling eens en meet deze eens door. Best kans dat je kachelmotor defect is.

Maxnatas (0), 5 jaar geleden

Hoi, bedankt voor de info... heb gisteren alles nagelopen van zekeringen en uiteindelijk de kachel uitgebouwd en daar zag ik dat de koolborstels helemaal op waren. Heb gezocht voor koolborstels maar deze kon ik jammer genoeg niet vinden dus gelijk maar andere kachel besteld en nu maar hopen dat het verholpen is . Toch bedankt voor de reactie👌👌

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.