Mercedes-Benz C 200 CDI: Ruitenwisser rechts werkt niet

Ik heb een vraag vanmorgen stapte ik in de auto de voorruit was goed bevroren en ik starte de auto.maar was vergeten om de ruitenwisser van automaat af tehalen. Ruitenwissers bleven staan nu doet alleen de linker kant het en rechts kan ik met de hand bewegen. Wat kan dit zijn en is dit makkelijk op de lossen

Riky86

Geplaatst door Riky86 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Het kan dat je ruitenwisser arm los op het asje van het mechanisme zit, kan te verhelpen zijn door de moer aan te draaien onder het afdekkapje. Als je pech hebt is het mechanisme gaan draaien en de arm stil blijven staan door bevriezingen en is het gat in de arm uitgeslagen (er zitten kleine tandjes in waar de arm op borgt) en zal je een andere arm moeten monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.