Mercedes-Benz C 180: w203(2000) airco poelie vastgelopen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 111 951, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 95

Hallo,

Ik heb sinds vanochtend het volgende probleem: auto start niet meer, anwb laten komen bleek de aircopomp poelie vast te zitten, betekend dus dat me riem niet meer draait en auto niet start.

Nu kwam de anwb met een idee aan omdat ik airco nooit gebruik, om die weg te laten, dus een kortere riem te plaatsen die de aircopomp overslaat,

Weet iemand of er riemen te koop zijn voor dit model die zonder airco zijn ? en die passen ? of moeten die speciaal op maat gemaakt worden.

nickym0162

Geplaatst door nickym0162 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Je kan heel simpel met een touwtje alle aggregaten afgaan en het touwtje er omheen spannen ,dan heb je de maat zonder airco.Daarmee naar een automaterialenzaak zoals Brezan Cartall e.d gaan .
Ferry

nickym0162 (0), 5 jaar geleden

[quote=ferdinand]Je kan heel simpel met een touwtje alle aggregaten afgaan en het touwtje er omheen spannen ,dan heb je de maat zonder airco.Daarmee naar een automaterialenzaak zoals Brezan Cartall e.d gaan .
Ferry[/quote]

Dat is erg slim, maar ik heb nog op internet gekeken maar is dat wel mogelijk een kortere riem ?
want als je t schema ziet van mijn auto loopt de riem over elkaar heen als je de AC overslaat

ferdinand (60), 5 jaar geleden

IK heb het even opgezocht.Voor deze mercedes verkopen zij poly v riemen voor auto,s met en zonder airco.
En het is een riem geen twee .Kijk maar een op onderdelensites.Zoals Mister auto.
Ferry

nickym0162 (0), 5 jaar geleden

Daar had ik ookal na gekeken, maar als je ook het schema kijkt van mijn auto met hoe die erop ligt, zie je dat als je hem op de normale manier erop legt, dat het lijkt alsof dat niet kan omdat de 2 aggregraten waar de snaar loopt dan geraakt wordt of moet je hem dan anders leggen

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Wat ik gezien heb, is dat de airco onderop zit.Naar mijn mening kan je die zo overslaan. Kijk eens bij Carpardoe.
Ferry

nickym0162 (0), 5 jaar geleden

Dankjewel, gaan we dit maandag is proberen, dit is echt een noodoplossing, later wordt de compressor natuurlijk weer gemaakt, maar het is een nadeel als je auto niet start erom haha, en een compressor vervangen ben je de auto weer eventjes kwijt, dus vandaar dat dat later wordt gedaan

Enorm bedankt fedinand, ik laat later nog weten of het is gelukt of niet

nickym0162 (0), 5 jaar geleden

Kortere multiriem geplaatst van een Mercedes c180 w203, maar dan zonder airco, en nu rijd die weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.