Mercedes-Benz CLK 240: lpg probleem prins vsi

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat

hallo

ik kon niet echt een lpg forum vinden dus ik dacht ik probeer het hier.
het is trouwens wel een heel tekst.

ik rij al enig tijd een clk uit 2002 met lpg (overgenomen van een familie lid) de lpg installatie rond 2015 a 2016 ingebouwd door de familie lid.

echter had ik geen problemen met de lpg heel af en toe in de eerste 30 minuten sloeg die wel eens af (van lpg naar benzine) voor een paar seconden en daarna reed die weer normaal, niet dat je het merkte soms zag ik de lampje van de lpg knop knipperen.


vorig weer had ik de auto weg gezet en na me werk wou ik weer naar huis rijden gelijk na het starten begon de knop van de lpg te piepen en te knipperen enigste wat ik nog kon doen is de knop in drukken en de installatie uitzetten. even de familie lid op gebeld en die zei het kan zijn dat de filter schoon gemaakt moet worden / vervangen omdat hij dit eerder had mee gemaakt na ongeveer 25000 km, dus ik de filter schoongemaakt en de dag erna was er niks aan de hand tot dat ik weer de auto in de avond naar huis wou pakken.

toen maar een nieuw filter set gekocht en vervangen.

echter heeft dit niet geholpen. en blijft de installatie piepen en heel af en toe is er niks aan de hand.

tank is vol, gister nog vol getankt.

piep geluid en knipperen prins gaat ongeveer.. piep 0,5 sec piep 0.5 sec piep 0,5 sec piep 0.5 sec piep 0,5 sec piep 0.5 sec piep 0,5 sec piep 0.5 sec piep 0,5 sec piep 0.5 sec blijft piepen en knipperen

youtube link
[yt]https://youtu.be/mM1ETDrV5mc[/yt]


heb de accu los gehad in de hoop op een reset.

nu is mijn vraag weet iemand wat er aan de hand is.

en hoe kan ik nou zien of ik een prins vsi 1 of prins vsi 2 heb
ik heb wel een ronde prins knop met blauwe ledjes erin.


alvast bedankt.

mvg ssamsung

ssamsung

Geplaatst door ssamsung (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

willy9 (0) PRO, 5 jaar geleden

hier bent u op de juiste plaats

Prins Autogassystemen BV: Home
https://www.prins-afs.com/
Waarom rijden op gas? Autogas (LPG) is een betrouwbare brandstof, net als benzine of diesel. Maar in tegenstelling tot deze andere brandstoffen, is autogas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.