Mercedes-Benz Sl-Klasse: niet starten

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3000

Beste leden,ik heb hier een Mercedes 300 sl type 129060 staan die koud zijnde start en stationair netjes loopt maar als je vlot gas geeft dan stottert deze lichtjes ,het is juist alsof er niet genoeg benzine komt. Wagen heeft 15 min stil gestaan voor de bougies te vervangen en wil de wagen terug starten ,dan demareert hij rond en wil niet aan slaan .Nu heb ik de ontsteking na gezien deze is in orde. Brandstof toevoer heeft deze tot aan de k jetronic maar aan de verstuiver leidingen aan de bovenkant van de zogenaamde spinnekop komt er geen benzine uit als ik de wagen start.Met deze klacht is hij ook binnen gekomen.Nu heb ik de wagen 2uur laten staan en start direct met vlotte acceleratie. Heb de wagen 3 x gestart en draait en 4de x niet meer .Wie kan mij zeggen waar ik moet gaan zoeken op het systeem van de k jetronic. Bedankt

luco

Geplaatst door luco (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

willy9 (0) PRO, 5 jaar geleden

draait de pomp - debiet, drukken nazien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.