Mercedes-Benz CLS-Klasse 2005: automatische versnellingsbak schakelt niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat

Had enkele weken geleden soms problemen met wegrijden. had geen power, Na aan uit zetten deed hij het weer, Soms bleef hij alleen in de een en schakelde hij niet over, ook hier weer aan uit en schakelde weer. Nu schakelt hij niet meer, gaat wel voor en achteruit maar geen schakeling. Nu heb ik auto weggebracht naar een specialistisch bedrijf. Ze zijn er mee bezig en denken dat het de printplaat is, niet iets anders omdat de automaat bak olie er heel goed uitziet en geen metaalresten bevat. N u zijn ze verder aan het zoeken en zeggen dat de printplaat niet stuks is maar waar printplaat in komt of aan vastzit scheurtjes vertoond en dat hij daar olie lekt. Ik ben echt een leek op dat gebied. de kosten zijn aanzienlijk hoger dan de printplaat.
Kan iemand me verder helpen, hoe heet zoiets want ze kunnen me nu van alles wijsmaken. en wat zijn de kosten?

dudus

Geplaatst door dudus (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Cls-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 4 jaar geleden

De specialist steld een diagnose en calculeerd een prijsopgave...
Daar zal je het mee moeten doen.
Wij kunnen vanachter de pc niet in de bak kijken.
Misschien is een ruilbak een optie...

dudus (0), 4 jaar geleden

ok bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.