Mercury : mercury of lincoln.

welk merk is beter ? ik sta in twijfel om een mercury grand marquis te kopen of een lincoln continental van het bouwjaar 95/96, ik lees hier op deze site dat mercury vaak last heeft van lekkende kachel-radiateurs en kapotte luchtvering, ik hoop dat peco power op mijn vraag reageerd, want dat lijkt mij toch wel DE specialist op dit gebied , ik moet wel zeggen dat ik de continental bj. 95/96 een mooier model vind dan de grand marquis.

escobar

Geplaatst door escobar (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercury Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Maakt geen zak uit, beide auto's zijn gelijk, de lincoln is iets luxer, maar onderhuids zijn deze auto's identiek, net als de ford crown victoria (zie je hier nooit) in New York wel, dat is de bekende gele taxi daarzo....
Kachels, komen regelmatig voor, verder toch best goede auto's

gr

Peco Power

escobar (0), 13 jaar geleden

maar hoe kan ik zien of zo,n auto nu een goede of slechte kachelradiateur heeft, of is dat een domme vraag ?
Gr. Richard.

escobar (0), 13 jaar geleden

en peco nog een vraag eerder werd er altijd gezegt, als je een amerikaan wilt, moet je een van general motors hebben en niet van ford, wat is jou mening ?
Gr. Richard.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Ach, maakt niet zo veel uit, achterwielaandrijving, en een gewoon in lengte geplaatste v8, dat zijn in mijn ogen de besten, en dat hebben deze lincolns en mercury's nog. motoren van Ford lagerden wel eens wat eeerder, en gingen sneller dichtzitten, maar in de jaren 90 was gm wat dat beterft al weer op zelfde hoogte gekomen. Onderhoudshistorie is wel belangrijk, goed onderhoud is een lange levensduur bij een amerikaan.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Nou, ben je er al uit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercury Overig of stel zelf een nieuwe vraag.