Mini Mini 1994: motor sputtert

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1275 cc 37 kw

motor starten is geen probleem maar als hij zo een +/- 5 min draait begint te motor te sputteren gelijk dat hij maar op 3 poten draait en als ik gas geef is het gelijk dat de motor geen benzine krijgt langzamerhand verminder ik de choke als ik iets of wat de choke te ver induw zou hij de neiging hebben om stil te vallen dus trek ik de choke weer wat uit en dan ist weer van het zelfde heeft hij weer de neiging om stil te vallen , als ik gaspedaal induw moet hij toch normaal mooi ronddraaien en op toeren komen komt met moeite naar de 2000 toeren en in het begin alles oké krijgt dit na een +/- 5 min die rare streken , iemand soms een idee wat de boosdoener zou zijn .

patje1967

Geplaatst door patje1967 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Mini? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

patje1967 (0), 9 jaar geleden

alles opgelost lucht filter zat dicht en benzine leiding eens door geblazen rijd weer als voor heen mag gesloten worden alvast dank grtj

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Mini of stel zelf een nieuwe vraag.