Mitsubishi Colt: Auto schokt in derde en vierde versnelling als je gas bij geeft.

Bouwjaar: 1991, Motorcode: 155cc, 66 kw

Mitsubishi colt 1500cc, 66 kw, bouwjaar 1991

Hey, als ik met mijn wagen rijdt in eerst en tweede gaat het nog enigziens, maar als ik in derde of vierde versnelling gas bij geef begint hij te schokken en te bibberen.
Heb al delco, delcokop + kabels en bougies vervangen, maar het is nog altijd het zelfde probleem (zou het van de uitlaat kunnen komen).
Kan iemand mij hierbij helpen dit probleem op te lossen ?

Met vriendelijke groeten,

Eddy

Eddy58

Geplaatst door Eddy58 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pjal123 (0), 15 jaar geleden

Ontstekings huis de stekker kontroleren op uitbranden. Kan ook de module in ontstekingshuis zijn. Een gebruikte ontsteking uit proberen, een nieuwe is gloeiend duur, heb je niet voor € 500,-

Eddy58 (0), 15 jaar geleden

[quote=pjal123]Ontstekings huis de stekker kontroleren op uitbranden. Kan ook de module in ontstekingshuis zijn. Een gebruikte ontsteking uit proberen, een nieuwe is gloeiend duur, heb je niet voor € 500,-[/quote]
Ok bedankt, zal deze controleren ik laat het je nog weten

Eddy58 (0), 15 jaar geleden

Hallo jongens, allereerst bedankt voor jullie reacties heb al jullie suggesties nagekeken, maar bleek toch de computerkast te zijn.

Nieuwe laten afkomen gemonteerd en wagen loopt als nieuw, bedankt.

Mvg, Eddy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.