Mitsubishi Carisma: Display zwart

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Na de aanschaf van een carisma uit 2000 ontdekt dat er een display zit waar vanalles en nog wat op uit te lezen valt. Echter is deze zwart, doet niks. Onderzoek op internet wijst uit dat deze zou werken met de originele radio erin. Echter lees ik hier ook terug dat er zonder deze.radio wel een en ander te zien moet zijn aan temperatuur en tijd. Nu bleek de originele radio nog in de kofferbak te zijn gegooid door de vorige eigenaar. Maar bij een poging tot aansluiten blijkt de ondeskundige doehetzelver de draden te hebben afgeknipt op 1 mm boven de stekker om een iso aansluiting vast te knopen voor een jvc radio, welke prima werkt trouwens. Er zitten 2 kabelbomen,1 dikke zwarte draad met ronde aansluiting en 1 antenne aansluiting in het compartiment. Alles is nog aanwezig en ik ben op zoek naar stekkers om de boel weer aan te sluiten. Echter....heeft t zin....als het display op dit moment helemaal niks doet? Hoe krijg ik deze weer aan de praat? Iemand suggesties?

rave

Geplaatst door rave (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rave (0), 7 jaar geleden

Owja....de originele navigatie cd speler zit er ook nog in.....maar doet ook niks.

rave (0), 6 jaar geleden

auto is verkocht....item opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.