Mitsubishi CARISMA: Gaspendaal reageerd niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G93, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 92

Goedenavond

Ik zit met het volgende probleem ik heb afgelopen week de distributieriem laten vervangen en toen hij er op zat en de auto gestart werd draaide hij zonder problemen geen rare geluiden gewoon soepel alleen als de gas pedaal bediend werd reageerde hij niet maakte geen toeren ook als er handmatig aan de kabel van het gas getrokken werd reageerde hij niet.bleef gewoon stationair lopen.
De garage heeft alles nog eens nagelopen de sensor gecontroleerd maar kan niets vinden.
Dit is de 2 de riem wat ik laat vervangen bij 200.000 de vorige is bij 110.000 zonder problemen vervangen en ook nog nooit dit probleem gehad.
Heeft iemand ervaring hiermee??
Bij voorbaat dank en vriendelijke groet Maurice

maus3014

Geplaatst door maus3014 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.