Mitsubishi Space Wagon: 2.0 Blok Galant in Space wagon

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G63

hoi!
Ik rij al jaren met verl plezier een 2.0 spacewagon. Door steeds terugkerende storing P0301 denk ik dat de kleppen niet altijd meer goed sluiten. Dat mag ook na 550dkm. In plaats van een andere kop overweeg ik een ander blok met minder kilometers.
De vraag is of ik een Galant blok 2.0 hierin kwijt kan? Het is eenzelfde blok als ik zo zie, maar lees ook dat de motorcodes niet gelijk zijn. Space heeft 4G63BS9923 terwijl het blok van de Galant code 4G63AT5366 heeft en dat voor twee 2.0 blokken.

Weet iemand of ik het Galant blok kan monteren in de Space? Of wat de verschillen zijn?

hansje57

Geplaatst door hansje57 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hansje57 (0), 5 jaar geleden

voor de liefhebber: blok past prima, heeft nauwelijks verschillen, maar je moet vooraf wel de carterpan overzetten anders heeft je voorpijp geen ruimte genoeg. wel handig om dit vooraf te doen want ik moest het achteraf doen en is geen lolletje.....

Hans4040 (190) PRO, 5 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.