Mitsubishi SPACE STAR: remmen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G18, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 72

Hallo
Bij zacht remmen komt de ABS in werking en schokt de auto. Bij normaal remmen is dit niet het geval.Ik heb van alle 4 de schijfremmen remblokken en de klauwen schoongemaakt en ingevet met kopervet. De remblokken hebben nog voldoende materiaal.Er brand geen ABS lampje.In welke richting moet ik zoeken?

famgobbels

Geplaatst door famgobbels (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mit.Ral (0) PRO, 5 jaar geleden

Meestal, is de afsluitband van de buitenste homokoneet los en zit deze deels tussen de abs sensor en abs ring.
Succes

kaleido 1 (1595) PRO, 5 jaar geleden

Gebroken of weg geroeste tand van de abs ring kan dit ook veroorzaken .

famgobbels (0), 5 jaar geleden

Hallo
Probleem opgelost!!!!! De defecte klemband was over ABS ring geschoten.Tijdens de APK heeft de garage een nieuwe klemband gemonteerd omdat oude niet te zien was en hun dachten dat deze tijdens het rijden verloren was gegaan.Met dank aan Mit.Ral is dit probleem in eigen beheer opgelost.

famgobbels (0), 5 jaar geleden

zie Bericht van Mij

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.