Motorfiets: yamaha majestic 250 cc

hallo
ik zit met het volgend probleem,denk iets met het balhoofdlager.
heeft geen speling als je de veerpoten op en neer beweegt,maar als je het stuur recht zet voelt het of ie klemt.(net of je in een kuil rijdt en er weer uit gaat bij wijze van spreken)
voel je ook in het stuur en onder het rijden,kan het iets van slijtage zijn.
gr maurice

shaggy01

Geplaatst door shaggy01 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Motorfiets Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erik007 (0), 14 jaar geleden

het klinkt misschien stom maar hoe staat het met de banden spanning
als die te laag is rijdt het ook zo beroerd als maar kan

shaggy01 (0), 14 jaar geleden

klopt heb ik mee gemaakt met mijn soez,maar deze motorscooter heb ik het wiel van de grond.en dan voel je in het stuur als ik draai na links of rechts is er niks aan de hand,maar draai je het stuur voor rechtdoor te rijden ,blijft ie hangen.

Ageres (0) PRO, 14 jaar geleden

balhoofdlagers zijn versleten! Wanneer je een vast punt voelt in je stuur dan hebben de kogellagers een klein putje gemaakt
in de lagerschaal.Met als gevolg dat het stuur een beetje blijft vaststaan op die stand(meestal rechtdoor,omdat het stuur het meeste zo staat) lagers vervangen en probleem is opgelost.

de groeten

shaggy01 (0), 14 jaar geleden

bedankt ik had al een vermoeden,nu kan ik ze vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Motorfiets Overig of stel zelf een nieuwe vraag.