Motorfiets: kawasaki kle500 uit 1991

Ik heb een kawasaki kle500 uit 1991 gekocht, hij liep niet kon hem goedkoop kopen.Nu heb ik hem lopend gekregen ik heb 2 nieuwe bougies geplaatst carbs schoongemaakt alleen 1 carb loopt over heb een nieuwe vlotternaald besteld(komt nog).Nu heb ik om te proberen een paar keer een stuk van 10km gereden,en ging steeds iets slechter lopen en wou na 40km totaal niet meer starten.Volgens mij zijn de bougies weer kapot.Heeft iemand tips voor mij.

mm9

Geplaatst door mm9 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Motorfiets Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Denk dat je vlotter lek is. Daardoor loopt deze over, en niet door de naald.

mm9 (0), 11 jaar geleden

hallo Ralf de vlotter is niet lek ,die heb ik na gekeken.Maar ik denk dat het vlotterniveau mischien ook niet goed staat

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Dat brengt hetzelfde resultaat.

mm9 (0), 11 jaar geleden

Hallo ik heb de vlotternaalden vervangen 2 nieuwe bougies geplaatst het vlotterniveau volgens het boekje afgesteld,loopt nu goed en motor start goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Motorfiets Overig of stel zelf een nieuwe vraag.