Nissan Micra: schakelaar ventilator kachel.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: k 11

De standen 1, 2 en 3 van de schakelaar voor de aanjager van de ventilator/kachel werken niet. Stand 4 blaast wel. Wie weet wat hier de oorzaak van is en wat ik hieraan kan doen?? Is dit een kapotte schakelaar of zekering?? Als iemand de oplossing hiervoor weet laat mij dan de oplossing even weten A,U.B. Alvast hiervoor mijn dank.

Groetjes Albert.

laterbaad

Geplaatst door laterbaad (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

sytze (0) PRO, 13 jaar geleden

Je voorschakelweerstand is stuk. Zit een beveiliging op en die is doorgebrand.

Marius Kuijt (0), 13 jaar geleden

Via zoekfunctie http://problemcar.nl/viewtopic.php?id=16...

Groet Marius

laterbaad (0), 13 jaar geleden

Waar zit deze voorschakelweerstand/Kachelweerstand precies?? En hoe kan ik deze makkelijk vervangen?? En kan ik deze gewoon bij de Nissan dealer kopen?? Ik hoor dit graag van jullie.

Groetjes Albert.

JEROEN5326 (0) PRO, 13 jaar geleden

Albert,

Je hebt aan de linkerkant je dashboardkastje zitten...., volg het kastje naar onder / achter en je kan een zwarte cilinder/ deksel zien zitten ; met 'op 11 uur' een stekker .....DAT is 'em ; twee schroefjes losschroeven en je hebt je kachelweerstand in je handen. Na vervangen van de weeerstand is het weer vastschroeven , stekker erin ...en het werkt ( in 101 van de 100 gevallen)

De weerstand haal je bij de Nissandealer ( 27150 72b01)


SUC6 Jeroen

Michel7773 (0) PRO, 13 jaar geleden

Volgens mij zit het dashboardkastje rechts en je stuur links Jeroen....

laterbaad (0), 13 jaar geleden

Jeroen bedankt voor jou snelle reactie. Volgens mij en Michel7773 zit het dashboardkastje rechts. Maar ik vind vind de kachelweerstand nu wel denk ik. Ik ga er morgen denk ik mee bezig. NOG SUPER BEDANKT.

Groetjes Albert.

Gerard Beugelsdijk (0), 4 jaar geleden

Weerstand ventilator is kapot (gaan allemaal kapot). Kosten: € 30,- (2ehands) Zit rechtsonder het handschoenenkastje. Je kunt er nét bij zonder van alles te demonteren.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 4 jaar geleden

30 euro voor een 2e hands is al teveel. Ben je over 2 weken net zover.

Hopelijk heeft zijn nieuwe deel het 9 jaar volgehouden!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.