Nissan MICRA: Afstandbediening c.v. werkt niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 48

Hallo,
Ik heb een nissan micra uit 2003. Ik heb een probleem met de afstandbediening. Nadat ik mijn sleutels niet meer in het contactslot kreeg hebben ze bij een garage het een en ander verwisseld in de cilinder, waarna ik mijn sleutels weer kon gebruiken/starten. Helaas werkt de afstandbediening nu niet meer. Reeds terug geweest naar de garage ook bij de dealer, sleutels zijn ingeleerd, maar ze kunnen het probleem niet vinden. Bij de dealer gaven ze aan dat ze alles moesten open maken en zij een procedure moeten volgen om er zo hopelijk achter te komen. Onbekend is of ze de oorzaak kunnen vinden en hoe lang het gaat duren. Wat wel bekend is, is dat het veel geld gaat kosten. Ze gaven ook aan dat ze dit nog nooit meegemaakt hadden. Heeft iemand dit ook eens meegemaakt? Weet iemand raad?

Nemoli

Geplaatst door Nemoli (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 7 jaar geleden

Als ze aan het contactslot gezeten hebben dan zou ik het daar zoeken.

De Key-in switch zou bij mij het meest voor de hand liggen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.